Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Kiadói szerkesztő (szakirányú továbbképzés)

A képzés célja elmélyült tudású kiadói szerkesztők képzése a kiadói munka és a publikációk előállításának különböző területeire. Napjainkban az információ átadása rendkívül fontos feladat; a megfelelő színvonalú publikálásban speciális ismeretekkel rendelkező, professzionális szakemberekre van szükség, akik tisztában vannak munkájuk fontosságával és a lehető legnagyobb körültekintéssel végzik el feladataikat. A kiadói munka képzésünkben nem csupán könyvkiadást jelent, hanem a publikációk CD-n vagy akár internetes formában való megjelentetését is magába foglalja.

Részletes ismertető a képzésről, tárgyleírások

Mintatanterv

 

Kreatív írás (szakirányú továbbképzés)

A Kreatív írás egyéves szakirányú továbbképzés a gyakorlati munkára készít fel. Fejleszti az írni tudáshoz korunkban szükséges készségeket és jártasságokat. Megismertet az új kommunikációs felületek műfaji, írástechnikai követelményeivel, az írásbeliség és a szóbeliség mozgásban lévő hagyományaival. Szakmai műveltséget és tájékozottságot ad, tájékozódási pontokat kínál a retorikai, irodalmi ízlés alakításához. A képzés erőssége a nagy tapasztalattal és tanári gyakorlattal rendelkező oktatói csapat.

Mintatanterv

Tárgyleírások

Záróvizsgatételek

 

Újságírás (szakirányú továbbképzés)

Az Újságírás egyéves szakirányú továbbképzés a sajtóban való  hivatásszerű munkára készít fel. A riporttól az interjún és a glosszán át a publicisztikáig a nyomtatott és az elektronikus – tévés, rádiós  újságírás számos műfajával megismertet, elméleti és gyakorlati órák keretében.

 

Mintatanterv

Tárgyleírások