Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Újraindul a Pro Scientia Hallgatói Öntevékeny Kör

2019. február 23., 22:35
Rövid szünet után újraindul a Pro Scientia Hallgatói Öntevékeny Kör, és várja olyan, a bölcsészettudományok iránt a tanulmányaikon túl is érdeklődő hallgatók jelentkezését, akik szívesen lennének egy inspiráló közösség tagjai.

A Pro Scientia Hallgatói Öntevékeny Kör 2008-ban alakult a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karán azzal a céllal, hogy olyan interdiszciplináris jellegű, főként irodalomtudományi, nyelvészeti, történelemtudományi, filozófiai, társadalomtudományi és művészeti diskurzust hozzon létre, mely által a kör tagjai bővíthetik ismereteiket, és segítséget kaphatnak a saját kutatási feladataikban is. A kör az elmúlt több mint tíz év alatt rengeteg bölcsész hallgatót segített a pályáján, akik közül sokan doktori képzésen vesznek részt, vagy már meg is szerezték PhD fokozatukat, emellett öt konferenciát szervezett és öt kötetet adott ki, melyek az alábbi linken olvashatók: http://regi.magyarszak.uni-miskolc.hu/sorozatok.html#proscientia

Rövid szünet után a kör most újraindul, és várja a bölcsészettudományok iránt a tanulmányaikon túl is érdeklődő hallgatók jelentkezését, akik szívesen lennének egy inspiráló közösség tagjai.

Az újrainduló kör első ülése 2019. február 28-án 16 órától lesz a B/2 épület harmadik emeletén, ahová szívesen várják a csatlakozni kívánó hallgatókat. Az ülés témája az OTDK lesz, több korábbi OTDK résztvevő és egy OTDK nyertes is beszámol majd tapasztalatairól, de emellett általánosságban is szó lesz a jó előadás ismérveiről.

A jelentkezésre e-mailben is lehetőség van a proscientia.hok@gmail.com e-mail címen, illetve a kör Facebook-oldalán.